Ajankohtaista

Tiedoksi Jäsenistölle!

 

Huvila pidetään vapaana vuokrauksesta kesällä 2021,  viikolla 25 ja se on jäsenistön vapaassa käytössä maanantaista klo 12.00 seuraavaan maanantaihin klo 12.00 asti. Myöskin pikkumökki on vapaassa käytössä.

Tämän vapaa käytön ollessa kyseessä,  muistutan jokaista yhdistyksen jäsentä, joka käy huvilalla saunomassa  tai muuten vaan makkaraa paistamassa yleisen siisteyden ylläpidosta. Jokainen vierailija siivoaa jälkensä, tiskaa tekemänsä tiskit ja huolehtii roskien viemisestä yleiseen roska-astiaan mökkitien varrella. Myöskin saunan siisteydestä tulee huolehtia. Järjestystä ja siisteyttä tullaan seuraamaan tulevana kesänä tarkkaan, koska vain paikkojen kunnossa pysyminen mahdollistaa tällaisen vapaakäytön mahdollisuuden huvilalla. Ja mikäli tästä aiheutuu ongelmia ja kustannuksia yhdistykselle, tekijät saatetaan vastuuseen siivoamatta jättämisestä ja käytäntö otetaan uudelleen käsittelyyn.

Myöskin jokaisen käyttäjän velvollisuus on ilmoittaa mikäli kaasu tai esim. Wc-purut ovat loppumassa, että joku hallituksen jäsenistä voi käydä asian korjaamassa ennen seuraavan vuokraajan tuloa-

Siispä jokainen huolehtikoon kauniista kesäpaikastamme kuten omastaan, niin kaikilla on hyvä olla!

 

Terveisin Yhdistyksen Hallitus !

 

 

 

2021 Pidetyssä vuosikokouksessa päätettiin seuraavaa.

Hyväksyttiin v. 2019 ja 2020 tilit ja toimintakertomus.

Jäsenmaksut vuonna 2022 ovat
eläkeläisiltä       50 euroa/vuosi
työssä käyviltä  100 euroa/vuosi

Jäsenmaksut laskutetaan seuraavasti
eläkeläiset 25 euroa/eräpv 31.1.2022
25 euroa/eräpv 31.7.2022

työssä käyvät  50 euroa/eräpv 31.1.2022
50 euroa/eräpv 31.7.2022

Liittymismaksu uusille jäsenille on 200€, joka jaetaan kolmelle vuodelle, on myös mahdollista maksaa kerralla. Lisäksi vuotuinen jäsenmaksu.

Vanha jäsen, joka palaa uudelleen jäseneksi luokitellaan 3 vuoden poissaolon jälkeen uudeksi jäseneksi ja maksaa saman liittymismaksun kun uusi jäsen.

 • Hallituksen jäsenet vuodelle 2021-2022.
  Puh.joht. Riku Myllymaa
  Siht./Tal.hoit. Virpi Heikkilä
 • Juhani Haukkala
 • Tauno Heikkilä
 • Mikko Jeronen
 • Kari Ketola
 • Virpi Ojala
 • Minna Hirvimäki

Huvilan pihaan ajo liittymään on asennettu portti ja aita, jonka voi sulkea, kun mökki on vuokrattu, näin ollen ulkopuoliset tietävät mökin olevan yksityisessä käytössä.